Dr. Kanapé logo

Rólunk

A SZEKO Bútor Kft. 2010. óta működik a magyarországi bútoráruházak piacán, mely családi vállalkozásként kezdte működését. Az üzletben, kezdetben elsősorban ülőgarnitúrák és kanapék forgalmazásával foglalkoztunk.

Célunk volt, hogy hiánypótlók legyünk a Tiszántúli régió bútorpiacán. Minőségi kivitelben, ár-érték arányban mégis elérhetően, valamint gazdag stílus választékban kínáltuk és kínálunk ülőbútorokat a mai napig.

Igyekszünk bemutatni a legfrissebb újításokat, a legújabb szöveteket és anyagokat, valamint technológiai fejlesztéseket, melyeket vezető európai – főleg lengyel – gyártók használnak, azonban már nem csupán az ülőbútorok tekintetében.

Vásárlóink elégedettségét látva az idő múlásával igényt láttunk arra, hogy kínálatunkat bővítsük, így mára nem csupán nappaliját, hanem egész otthonát berendezheti a Doktor Kanapé kínálatából!

Megtalálható nálunk az ülőgarnitúrákon kívül már a nappali bútorokon, ágyakon, gardróbokon át az étkező bútorokig, konyhákig, ifjúsági bútorokig és matracokig szinte minden, amire csak szükség lehet, hogy lakásunkat igazi otthonná varázsoljuk.
 
A szegedi bútorbolt fejlesztése és bővítése után egy új üzletet is nyitottunk Kecskeméten, majd a kínálatunk utáni érdeklődést látva Debrecenben, majd Győrben is megnyitottuk bútorüzletünket. Így már négy városban állunk vásárlóink rendelkezésére teljes kínálatunkkal.
 
Az aktuális bútorpiaci trendekhez, valamint vásárlóink igényeihez is igazodva, palettánkat folyamatosan színesítjük, újabb és újabb modelleket állítunk ki üzleteinkben a legkülönbözőbb stílusokban, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és otthonának legmegfelelőbb bútorokat.
 
Kollégáink készséggel nyújtanak segítséget a választásban, a színek és stílusok összehangolásában, és igyekeznek a legátfogóbb tájékoztatást adni termékeinkről.
 
A négy bútorbolt, kínálatunk és végül weboldalunk teljes megújítása után a Doktor Kanapé-nak jogosan dukál az új szlogen is:
 
Doktor Kanapé
„Minden, ami bútor”

Scroll to Top