Üzleteink

Doktor Kanapé Bútoráruházak
 

Bútor kínálatunkat a kimagasló minőség, remek ár-érték arány, valamint gazdag stílus választék jellemzi. Első bútorboltunkat Szegeden nyitottuk, majd ennek fejlesztését és jelentős bővítését követően a Dr. Kanapé bútorok Kecskeméten is elérhetővé váltak, s hamarosan debreceni bútorboltunk is nyitva állt az érdeklődők előtt. Debrecen után megnyitottuk negyedik bútorboltunkat Győrben, így a tiszántúli régió mellett a nyugati országrészen és környékén élők számára is közvetlenül elérhetőek igényes, minőségi bútoraink. Győrt Budapest fogja követni ebben a szép sorban: 2015. tavasza óta legújabb bútorboltunk Győrben és környékén kínál vásárlási lehetőséget a kedvező árú, magas minőségű nappali és hálószoba bútorok, ülőgarnitúra összeállítások bemutatásával és házhoz szállításával.

Repertoárunkban megtalálhatók a klasszikus bútorok épp úgy, mint legújabb trendeket képviselő modern darabok. Arra törekszünk, hogy a bútorgyártás terén megvalósult legfrissebb technológiai és konstruktőri újításokat is bemutathassuk (pl. hideghabos ülőfelület, relax funkciós bútor, speciális textilbőr kárpitozás, stb.). Legszélesebb választékot talán az ülőgarnitúra terén tudunk mutatni vásárlóinknak, de a többi bútortípusból is gazdag választékot kínálunk.

Doktor Kanapé Bútorüzlet -Szeged

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 10.00-18.00
Szombat: 9.00-13.00
Vasárnap: ZÁRVA

Elérhetőségek:

Tel.: +36-30/582-2882
E-mail.: dr.szeged22@gmail.com
Cím: 6721 Szeged, Dorozsmai út 17-19.
(Szegedi bútorüzletünk a volt Baumaxmellett található.)


Doktor Kanapé Bútorüzlet - Budaörs

BUDAÖRSI ÜZLETÜNK ÁTALAKÍTÁS MIATT ZÁRVA TART!

Elérhetőségek:

Tel.:+3620-431-6020
E-mail.: dr.budaors22@gmail.com
Cím: Budaörs Építők útja 2-4.
M1-M7 autópálya Budaörs nyugat kihajtó.
A budaörsi Auchan körforgalomnál jobbra.
Üzletünk az emeleten található.

 

Milyen bútorok találhatók meg bútorboltunk kínálatában?

Szegeden,Budapesten illetveonline Ön az alábbi bútor típusokból válogathat nálunk otthona/irodája lakberendezéséhez: ülőgarnitúrák, szekrénysorok és egyéb nappali bútorok, ágyak és matracok, gardróbok, étkező és konyhabútorok, ifjúsági bútorok, valamint kiegészítő kisbútorok.

Nálunk mindig talál újat!

Mind a vevői igényekkel, mind az aktuális bútorpiaci trendekkel igyekszünk lépést tartani, és bútorboltjaink választékát folyamatosan újabb és újabb modellekkel bővíteni. Mivel a változatosságra törekszünk, bútoraink között a legkülönfélébb stílusok képviselői szerepelnek, így mindenki megtalálhatja az ízlésének, elképzeléseinek megfelelőt.

Doktor Kanapé Bútor – Szeged, Budapest
"Minden, ami bútor!"