Ola matrac

Kép
Infó
Ár: 42.600 Ft-tól

Vigyázzon közérzetére és gerincének állapotára alvás közbeni védelmével. Cserélje ki a klasszikus matracát az Ola bonnell matracra, amely megfelelően támasztja alá a testét, garantálva a maximális kényelmet pihenés közben.

 

Ezt a típusú bonnell matracot megkülönbözteti a kivitelezés minősége és a részletekre való odafigyelés. A bizonyítottan kiváló minőségű anyagok kombinációja jelentősen befolyásolja a kényelmet, amelyet ez a matrac nyújt pihenés közben. A bonnell matrac nem továbbítja a rezgéseket, aminek köszönhetően a felhasználó garantálja a jó éjszakai alvást anélkül, hogy aggódna az éjszakai ébredés miatt.

 Erős rugók kombinációja, 1 cm magas kókuszréteg, amely a matrac felső részén található, és egy kivételesen puha és rugalmas T2542 poliuretán hab, amely a matrac tetején és alján egyaránt található, dúsítva kellemes tapintású huzat garantálja az egészséges alvást. 

Ha olyan matracot keres, amely kényelmes, ugyanakkor stabil és ellenáll a sérüléseknek és a deformációknak, az Ola bonnell modell az Ön számára készült. A bevált, fejlett kialakítás biztosítja, hogy testét tökéletes védelemben részesítsék az éjszakai pihenés alatt. 

Azonnal vihető : 
nem