Dr. Kanapé logo

Megújult weboldalunk

Kedves Vásárlóink!

Üdvözöljük megújult weboldalunkon.

Reméljük új arculatunk elnyeri tetszésüket, és örömmel böngésznek termékeink között.

Gyártóink és vállalkozásunk továbbra is a jól megszokott minőséget biztosítja megrendelőink egyéni igényei szerint. Legyen szó sarokgarnitúrákról, kanapékról, ágyakról, nappali vagy konyhabútorokról, ifjúsági szobákról vagy akár étkezőasztalokról és székekről mi folyamatosan a legjobb ár-érték arányra törekszünk az Önök számára!

Ahogyan eddig is ezután is folyamatosan igyekszünk kínálatunkat frissíteni az aktuális trendekhez, újdonságokhoz, irányzatokhoz igazodva és természetesen a vásárlóink visszajelzéseit, kéréseit is figyelembe véve. Rendszeresen bővítjük a választható szöveteket, huzatokat, színeket és a garnitúrák széles választékát.

Ezen felül állandó akciókkal, kedvezményes vásárlási lehetőségekkel is nagy számban készülünk Önöknek!

Fejlődésünk és fejlesztéseink eredményeként egyre bővül a raktárról azonnal megvásárolható termékeink köre is kárpitozott bútorok, nappali, hálószoba és kisbútorok terén is, így, ha sürgős, vásárlóink akár egy nap alatt otthonukban tudhatják a kiválasztott modellt!

Stílusában sokszínű termékeink teszik különlegessé profilunkat, hisz a letisztultabb irányzat és a modern fiatalos jegyek is megtalálhatóak a kínált modellek között.

Tanácsként fogadják el, mely sok éves tapasztalaton alapszik, hogy mielőtt betérnek hozzánk, otthon mérjék le a kívánt helyre való bútor méreteit, mert ez a legfőbb szempont, mielőtt vásárolni szeretnének. 

Minden másban számíthatnak szakértő kollégáink segítségére, hogy biztosan megtaláljuk a legmegfelelőbb bútordarabot. Fontos tényező részünkre és Önöknek is, mivel így sokkal könnyebben és gyorsabban tudjuk ajánlani, azokat a garnitúrákat, melyek méretben megfelelőek. 

A szövet választékunk mind színt, típust, tulajdonságokat és anyagot tekintve bőséges, mely kiválasztásában szintén készségesen állunk rendelkezésére.

Minden fontos információt megtalálnak oldalunkon a blog fül alatt, beleértve az akciókat, új bútorokat, ünnepi nyitva tartásunkat, illetve felmerülő kérdés esetén elérhetőségeink bármelyikén keressen minket bizalommal.

Scroll to Top